Viser alle 11 resultater

Barebells

Barebells leverer proteinprodukter i høj kvaltiet, der kan være det helt rette supplement til din træning enten efter en tur i fitness eller som et mellemmåltid i det daglige.

Når du har udsat dine muskler for hårdt arbejde i fitnesscentret, har de brug for protein til at opbygge sig selv i en stærkere og bedre version. Derfor er det vigtigt at have en proteinrig kost, når du bruger mange timer i fitnesscenteret, eller når du på anden vis træner din krop i det daglige.

Det kan dog være svært at få protein nok i selve kosten, hvis du træner meget, og netop derfor er et supplement med ekstra protein i shakes eller barer et godt valg. Her på siden finder du vores udvalg af proteinshakes og barer fra Barebells.

-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-21%
MÆNGDERABAT
-21%
MÆNGDERABAT
-21%
MÆNGDERABAT
Ikke på lager
NYHED
NYHED

Velsmagende proteintilskud fra Barebells

Når du vælger Barebells som proteinsupplement, er du garanteret at få en god oplevelse. Brandet er nemlig kendt for sine velsmagende produkter, der gør det daglige proteinindtag til en stor nydelse i stedet for en sur pligt.

Det gælder både for Barebells proteinshake og for Barebells proteinbarn, hvor du får gode smage, der på samme tid er sunde og fyldt med protein i høj kvalitet. Du kan bl.a. vælge en Barebells proteinbar med en lækker smag af chokolade, eller du kan vælge en af de silkebløde og cremede protein shakes, der får dig til at tænke på sommerlige milkshakes i stedet for kedelige kosttilskud.

Stort udvalg af Barebells hos Nordic Nutrient

Her hos Nordic Nutrient finder du altid et stort udvalg af de populære produkter fra det populære brand. Du finder både de lækre proteinbarer og de velsmagende proteinshakes, og det hele får du til vores velkendte gode priser lige her på siden.

11 Nordic Nutrient